Домашниот комфорт започнува од прозорот

Добродојдовте во онлајн продавницата на Ролпласт

Ролпласт е основана во 2000 година како компанија која се занимава со производство и продажба на надворешни и внатрешните ролетни. За 10 години Ролпласт успешно се претвори во најголемиот производител на врати, прозорци, ролетни и фасади за Бугарија и Југоисточна Европа. Фирмата има два производствени погони. Првата база е во Софија - има вкупна површина од 15 илјади квадратни метри.

Во базата во Констинброд се произведуваат:

Тимот на Ролпласт има за примарна цел производство на богата палета квалитетни производи со кои ќе одговориме на барањата на секој клиент. Се стремиме да обезбедиме одлична услуга од консултации до монтажа и сервис.

Ролпласт е сертифициран по меѓународниот систем на контрола на квалитет от ISO 9001:2008.